Kloakmester med sans for administration

Mød Stine Christensen, som er Jönssons kloakmester

Jönsson A/S har ansat Stine Christensen som kloakmester. Hun står blandt andet for kvalitetsstyring af vores jord-, beton og kloakarbejde.

– Jeg lægger ikke rør – absolut ikke. En kloakmester har som regel selv fingrene i jorden, men min rolle er meget mere administrativ, siger Stine Christensen.

Det er nu ikke fordi, at jord, beton og maskiner afskrækker den 31-årige kloakmester. Hun er kommet i sin fars jord, beton og kloakvirksomhed, siden hun var en stor pige og blev selv udlært kloakmester i 2010.

Del af et godt hold

Stine Christensen er begejstret for at være del af Jönsson.

– Det er en virksomhed med rigtig godt sammenhold, hvor der er plads til at lære, og det er jeg rigtig glad for, siger hun.

Ud over at varetage tilsyn og kvalitetssikring af Jönssons kloakarbejde, skal Stine fungere som assistent på større byggerier. Lige nu er hun travlt beskæftiget med en større renoveringssag på TEC i København, som Jönsson står for.

– Som kloakmester forlader man byggeriet, når fundamentet er lagt. Hos Jönsson får jeg lov at være med i hele processen til det færdige hus står der. Det er jeg helt vildt spændt på, og jeg er rigtig glad for at være med til at få processen til at glide mellem kolleger og underleverandører, siger hun.

Stine Christensen har udover kloakmesteruddannelsen en jordbrugsteknologuddannelse i bagagen. Hun har to små drenge på tre og fem år. Stine har været ansat hos Jönsson siden 1. juni 2016.

Stine Christensen

Kloakmester / byggeleder

sc@jonsson.dk

+45 2597 7073

Menu