Nyt betondæk til skole i drift

På TEC i København står Jönsson for en omfattende renovering af betonen og etablerer blandt andet et helt nyt betondæk over førstesalen

Det kræver omtanke og omhyggelig planlægning at arbejde på en skole i drift. Ikke mindst når arbejdet foregår midt i eksamenstiden og omfatter et komplet nyt betondæk over førstesalen.

– Vi arbejder med store og tunge maskiner og materialer, og den slags larmer og fylder. Det stiller krav til medarbejderne om at tage maksimalt hensyn og meget af arbejdet foregår tidlig morgen, aften og i weekender, siger projektleder i Jönssons egenproduktion, Mette Vintersgaard Friis.

TEC – Tecnical Education Copenhagen uddanner unge til erhvervsuddannelserne, har 10. klasseforløb og danner desuden ramme om de gymnasiale uddannelser EUX og HTX.

På TEC i København står Jönsson for en omfattende renovering

På TEC i København står Jönsson for en omfattende renovering

Jönsson udfører opgaven i hovedentreprise. Den består udover det nye betondæk blandt andet i udvidelse af p-arelaet, renovering af vægge og bjælker i kælderen samt etableringen af ny bilrampe fra kælder til anden sal samt etablering af nyt campusområde og gennemgang og spuling af dræn.

Der er i alt tale om en entreprise på 20 millioner kroner, som udføres i perioden oktober 2016 til november 2017.

Menu