Milepæl i Snekkersten

Torsdag 17. august bød på solbeskinnet rejsegilde i Snekkersten, hvor Jönsson bygger 29 luksuslejligheder

Solen strålede om kap med udsigten til Øresund, da der i går var rejsegilde på kvalitetsbyggeriet Genua House i Snekkersten.

Jönsson opfører et kompleks af 29 ejerlejligheder med tagterrasser og to dagligvarebutikker i totalentreprise. Bygherre er Innovater A/S.

Råhuset er efterhånden på plads, og det blev fejret med glade taler og lidt godt til gane og mave for byggeriets involverede.

– Til trods for problemer med elementleverancen har vi haft et rigtig godt samarbejde parterne i mellem. Vi har været forsinket undervejs, men holder afleveringsdatoen til trods, og det er jeg godt tilfreds med, siger produktionsdirektør og partner i Jönsson, Firas Al-Asadi.

Jönsson er i fuld gang med at aptere lejlighederne. Efterfølgende skal de to dagligvarebutikker i stueetagen gøres færdige, og det byder på et nyt samarbejde.

– I stedet for en Irma-butik, som det oprindeligt var tanken, skal byggeriet rumme en Føtex og en Netto-forretning. Derfor skal vi bygge for Dansk Supermarked, og det ser vi frem til, siger Firas Al-Asadi.

Lejlighederne afleveres 9. november 2017.

Jönsson - rejsegilde i Snekkersten
Jönsson - rejsegilde i Snekkersten
Jönsson - rejsegilde i Snekkersten
Jönsson - rejsegilde i Snekkersten
Menu