Jönsson giver bud på pandabolig

Jönsson er blandt den lille håndfuld af entreprenører, der er indbudt til at give bud på at bygge det højt profilerede pandaanlæg til ZOO i København

De to pandaer, der i begyndelsen af 2019 kommer til Zoo i København, skal bo standsmæssigt. Den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels tegnestue BIG har tegnet anlægget, der skal ligge centralt i den gamle have og gøre det muligt for publikum at komme helt tæt på de sort-hvide basser fra Kina.

Jönsson er blandt den lille håndfuld af entreprenører, der er blevet indbudt til at give bud på opgaven. Der er tale om et grundareal på 5.000 kvadratmeter og et byggeri på omkring 1.000 kvadratmeter. Pandaanlægget er projekteret af MOE, BIG og Schønherr og den samlede entreprise beløber sig til omkring 65 millioner kroner.

– Jeg er stolt og glad over, at Jönsson bliver indbudt til at give bud på et så markant byggeri. Det er en opgave, der passer godt til vore kompetencer, siger direktør Thomas Normann.

Det bliver besluttet inden nytår, hvilken entreprenør der skal udføre opgaven, som går i gang i slutningen af januar og kommer til at vare et års tid.

Menu