Byggeri som familieinteresse

Steen Vigandt Rasmussen er ny projektleder hos Jönsson.

1. november 2017 tiltrådte Steen Vigandt Rasmussen stillingen som projektleder hos Jönsson. Han har netop rundet de 50 år og i 25 af dem, har han været i byggebranchen.

Han begyndte karrieren i en entreprenørvirksomhed, der havde jord og beton i egenproduktion. Her var han i syv år indtil han skiftede til det, der i dag hedder MT Højgaard. Her beskæftigede han sig gennem 16 år med byggesager som plejehjem, boliger og domiciler.

Steen lægger vægt på ærlighed og ansvarlighed og at man kan stole på hinanden i en byggesag.

Hans far var murermester, så det lå i kortene, at han skulle samme vej. Steens to ældste sønner lader til at have taget tråden op og er ved at uddanne sig til tømrere, og hans hustru er også uddannet bygningskonstruktør. Derfor fylder byggeri og byggesnak meget i murermestervillaen fra 1920, der danner rammen om familielivet i Sorø.

Han har som den første opgave for Jönsson kastet sig over opførslen af almene boliger på Bella i Ørestad.

Rigtig hjertelig velkommen til.

Ingen resultater fundet.

Menu