Ingeniør med 10 i bagagen

Med en flot eksamen fra DTU er Ali Hussein fastansat som byggeleder hos Jönsson

Nyeste mand på holdet hos Jönsson er 24-årige Ali Hussein Hussein, men helt ny er han nu ikke.

Den sprit-nyuddannede Bygningsingeniør har været hos Jönsson siden august 2016, hvor han kom i praktik som led i sin uddannelse. Mens han skrev sin afgangsopgave på DTU, fortsatte han som timeansat. Han klarede eksamen med et flot 10-tal, og er nu blevet fastansat som Byggeleder.

Teori og praksis
Som praktikant begyndte Ali på nybyggeriet Bella i Ørestad, og siden kom han til Lærkeparken, der er en kombination af renovering og nybyggeri. Hans afgangsopgave handlede om renovering af en piv-utæt ældre bygning på DTU, og skole og praktik har virkelig gået hånd i hånd for den unge ingeniør.

– Da jeg kom på Lærkeparken, fik jeg en meget større forståelse for renovering. På papiret kan alt jo lade sig gøre, men det kan det ikke i virkeligheden. Så jeg har brugt viden fra arbejdet i skolen – og fra skolen i arbejdet, siger Ali Hussein.

Danmark/Libanon/Danmark
Ali er født i Danmark, men forældrene tog tilbage til Libanon, da han var fem år. Uroen i Syrien påvirker Libanon, så efter gymnasiet valgte Ali at tage tilbage til Danmark og læse videre.

Hans far er entreprenør og rådgav sønnen, da han i sin tid blev tilbudt praktikplads både hos Jönsson og en håndfuld af de helt store entreprenørvirksomheder.

– Jönsson er attraktiv, fordi det er en mindre virksomhed med store projekter. Det giver gode muligheder for at lave mange forskellige og spændende ting. Der er fremtid i firmaet og jeg er rigtig glad for at være blevet ansat, siger Ali Hussein.

Ali har ikke kun fået eksamensbevis og fastansættelse ud af sin uddannelse på DTU. På studiet har han også mødt sin forlovede, som han skrev afgangsprojekt med og oven i købet skal giftes med senere på måneden.

Stort tillykke og hjertelig velkommen hos Jönsson.

Ingen resultater fundet.

Menu