Stærkt regnskab fra Jönsson fire år i træk

Med et spring i omsætningen fra 95 millioner kroner i 2016 til 263 millioner kroner i 2017 fortsætter Jönsson sin fine vækst

Der er forårsstemning og stor tilfredshed hos Jönsson. Regnskabet fra 2017 er landet – og det ser godt ud.

– Jeg er rigtig glad. Det er fjerde gang, vi aflægger regnskab og fjerde år i træk, vi kan se resultatet af vores arbejde sort på hvidt. Vi går målrettet efter kontrolleret og sund vækst med et fornuftigt dækningsbidrag, og det har vi opnået igen, siger direktør Thomas Normann.

Det glade budskab har bredt sig til medierne, og byggeriets dagblad Licitationen bringer i dag et interview med Thomas Normann.

Den fine vækst går hånd i hånd med et rekordoverskud på knap 10 millioner kroner.

Der er med andre ord travlhed hos Jönsson, som blandt andet opfører og renoverer boliger og byggerier for bygherrerne Solstra Development og AKF i både Ørestad, Hillerød og Københavns Nordvestkvarter. Hvis det går som forventet, lander omsætningen for 2018 på 367 millioner kroner, og sagerne trækker allerede nu ordrer med sig ind i 2019 for omkring 300 millioner kroner.

Nye samarbejder
Jönssons travlhed affødte i 2017 ansættelsen af 10 nye medarbejdere, men det er ikke slut med det.

– Med den nuværende ordrebeholdning forventer jeg at byde velkommen til en håndfuld nye dygtige medarbejdere henover sommeren. Vi har mange spændende sager i gang og desuden indgået nye samarbejder med boligforeningen AAB og ELF Development, som vi forventer os meget af, siger Thomas Normann.

For AAB udfører Jönsson lige nu en hovedentreprise med en kontraktsum på 23 millioner kroner. Med ELF Development har Jönsson skrevet totalentreprisekontrakt på 130 millioner kroner for rækkehusbyggeri i Amager Strandpark samt samarbejdsaftale på en stor boligsag på omkring 140 millioner kroner i Herlev.

Derudover er der gang i forhandlingerne i Jönssons tilbudsafdeling.

– Vi forhandler om en del spændende boligsager af høj kvalitet med fantastisk beliggenhed, som jeg forventer at kunne omdanne til konkrete kontrakter henover sommeren, siger Thomas Normann.

Menu