Headhuntet til hovedentrepriser

Kurt Brüel skal stå i spidsen for nyt forretningsben hos Jönsson

Kurt Brüel er ikke mand, der ofte skifter job. Faktisk var han 23 år hos Hoffmann, før han blev hentet til Dahl tilbage i 2008 idet Dahl ønskede at udvide butikken med en hovedentrepriseafdeling. Her var Kurt en del af holdet, der sammen med et par kollegaer fra Hoffmann startede denne afdeling op, for senere som projektchef at varetage dele af ledelsesarbejdet sammen med de øvrige medarbejdere i Dahls hovedentrepriseafdeling. Der var han i 10,5 år, før det med en headhunters hjælp lykkedes at ansætte Kurt hos Jönsson.

– Jeg blev faktisk tilbage i april 2018 kontaktet af en headhunter, mens jeg var på ferie/jagt med min familie i Afrika, fortæller Kurt. Efter vores hjemkomst til Danmark blev jeg hurtigt overtalt til at tage en samtale med Jönsson. Herefter gik det stærkt idet jeg blev tilbudt stillingen inden samtalen var slut. Det virkede som et rigtigt godt match. Jönssons organisation er ikke topstyret, men en virksomhed med en flad organisation, hvor alle har mulighed for at komme med nye ideer og input og på denne måde få mulighed for at præge hverdagen.

Kurt har igennem sin karriere prøvet det meste, idet han har lært entreprenørfaget helt fra bunden. Han blev udlært som tømrer i 1979 og har en solid erfaring fra de mange års arbejde på byggepladserne. Med den ballast i ryggen samt en hel del efteruddannelse, har han arbejdet sig op gennem graderne først som tømrerkonduktør, projektleder og senere udnævnt til sektionsleder og herefter som projektchef med speciale i byggejura, retssager, samt strategi i forbindelse med tilbudsgivning, indkøb samt kontrahering etc.

Kurt skal stå i spidsen for at udvikle afdelingen for hovedentrepriser, som er et af de forretningsområder områder Jönsson ønsker at styrke i fremtiden. Og med Kurts erfaring og kompetencer finder man nok ikke en mere kvalificeret kandidat til stillingen.

– Jeg glæder mig til de nye udfordringer samt at være en del af holdet hos Jönsson, siger Kurt. – Samtidig sætter jeg stor pris på, at få muligheden for at være med til sætte mit præg på hverdagen med mine kompetencer og ikke mindst den nye afdeling hos Jönsson.

Kurt bor i Roskilde, er gift og far til en voksen datter. I sin fritid er Kurt en ivrig jæger og lystfisker – både i Danmark men også gerne uden for landets grænser.

Vi ønsker Kurt hjerteligt velkommen og glæder os til at få gavn af hans kompetencer.

Menu