Flere erhvervsbyggerier til Jönsson A/S i 2019

2019 bliver året, hvor Jönsson A/S vil markere sig markant på erhvervsbyggeri, ligesom lidt flere renoveringer skal finde vej til ordrebogen i det nye år.

På få år har Jönsson A/S øget sin omsætning til over 250 mio. kroner, og fastslået sin position som en betydende entreprenør indenfor boligbyggeri på Sjælland.

Boligbyggeriet har således indtil nu stået for en betydelig del af vores forretning, og skal også fremover udgøre omkring halvdelen af virksomhedens omsætning. I kølvandet af prognoser for stigende aktivitet indenfor erhvervsbyggeri, er vores mål nemlig, at erhvervsbyggeriet ved udgangen af 2020 skal udgøre omkring 40% af forretningen. Den øvrige omsætning skal hentes på renoveringer. Vi glæder os derfor lidt ekstra til det nye år og vi er allerede i fuld gang med aktiviteter, der skal bringe os nærmere vores vision!

Læs om visionen i interviewet med Thomas Normann i Licitationens tema: Topchef i Tale her:

https://www.licitationen.dk/article/view/639205/jonsson_vil_lave_mere_erhvervsbyggeri?token=3ktysi97ti4dyztdem0onqpivfp0255b

https://www.licitationen.dk/article/view/639206/fem_ar_med_fremgang_hos_genstartet_konkursfirma?token=d4qrmtacb0w9zuzeo1rcg6t173gq3rxu

Menu