Jönsson udbygger kompetencerne inden for boligbyggeri

Michael Foldager Sloth er ansat som projektleder i Jönsson

Det er en særdeles erfaren herre inden for boligbyggeri, vi har fået ombord hos Jönsson. Med over 12 år som teknisk chef hos HusCompagniet, har Michael den tyngde og de kompetencer, der skal til for at løfte selv de store byggeopgaver. Før HusCompagniet var Michael to år hos AZ Huse i Silkeborg

Michael er uddannet bygningskonstruktør og har undervejs i karrieren videreuddannet sig ved siden af arbejdet. Han har blandt andet en mini MBA på CV’et.

Michael siger selv om skiftet til Jönsson.
– Jeg har efterhånden opbygget en stor erfaring indenfor enfamiliehuse og rækkehuse. Men jeg har brug for, at der skal ske noget nyt. Jeg vil udvikle mig og glæder mig til mere varierende opgaver og en anden type udfordringer, hvor jeg kan bringe andre kompetencer i spil. Samtidig kender jeg Jönsson og ved, hvad de står for. Så det var et helt oplagt valg for mig.

For Jönsson er det en gevinst at få en så tung kapacitet inden for boligbyggeri i huset. Michael har en enorm erfaring og kan bidrage med væsentlig viden inden for boligbyggeri. Første projekt Michael har kastet sig over i Jönsson-regi, er Kanalhuset i Gilleleje. Her skal han stå i spidsen for 20 nye boliger, 10 plejeboliger og et par butikker i stueetagen. Et projekt til 56 millioner.

Privat bor Michael i Hvidovre med sin kone og fire børn.

Varmt velkommen til Michael.

Ingen resultater fundet.

Menu