Ny byggeleder til Jönsson

Casper W. Pansch er ny byggeleder hos Jónsson

Der er fuld fart på projekterne her i butikken, så det er med glæde, at vi kan sige velkommen til byggeleder Casper W Pansch.

Casper kommer til Jönsson med en bred erfaring i bagagen. Han er udlært tømrer og tog derefter en tørn som soldat, hvor han blandt andet har været udsendt til Afghanistan. Efter soldaterkarrieren blev Casper selvstændig tømmersvend indtil han valgte af læse videre til bygningskonstruktør.

Casper kommer til Jönsson fra en stilling som projektleder hos AFM Rådgivende Ingeniører, hvor han har været i knap fem år. Tidligere har han været hos Lind og Risør og Focus 2.

For Casper er Jönsson et helt bevidst tilvalg.
– Jeg kender Jönsson og ved, hvad de står for. Her handler det ikke bare om at lave det billigst muligt, men bedst muligt. Det tiltaler mig meget. Samtidig ser jeg frem til at være med til positivt at påvirke udførselsprocessen og være med til at sikre, at bygherre får det projekt, han har bestilt.

Casper er allerede i gang med sit første projekt, Frimærket. Opførelsen af 90 nye boliger og et erhvervslejemål, hvor det gamle posthus i Herlev, tidligere lå. Et projekt til 145 millioner. Casper får ansvaret for råhus-entrepriserne.

Casper er 33 år og bor i Vanløse. Han er gift og er far til to drenge.

Stort velkommen til Casper.

Menu