Ny projektchef skal stå i spidsen for renovering

Henrik Højman er ansat som projektchef i Jönssons renoveringsteam

2019 bliver året, hvor Jönsson skal markere sig mere på renoveringsopgaver og med ansættelsen af Henrik Højman som projektchef, har vi fået en erfaren herre til at styre projekterne sikkert igennem.

Henrik kommer fra en stilling som projektchef i renoveringsafdelingen hos Dahl, hvor han var i fire år. Før det var han afdelingsleder hos Juul & Nielsen i 15 år og tidligere endnu selvstændig tømrermester. Nu er det lykkedes os at få fingre i den kompetente herre.

– Jeg har over længere tid været i dialog med Thomas Normann, og Jönssons vækstplaner og fremtidsvisioner inden for renovering er super spændende. Derfor var der et helt naturligt match og jeg glæder mig meget til de nye opgaver. Nybyggeri går jo op og ned med konkjunkturerne. Renoveringsopgaverne er der hele tiden, og de er ofte mere
komplekse.

– Jeg trives bedst med de store, tunge renoveringsopgaver, hvor der er noget kød på. Her skal man specielt have sans for at opfange og håndtere de uforudsete ting, der ofte kan ske i en renoveringsopgave, så de ikke først kommer frem til sidst. Den del af arbejdet har jeg et godt øje for.

Henrik er 47 år og bor på en hesteejendom i Ledøje sammen sin kone og to døtre på 19 og 22 år.

Ingen resultater fundet.

Menu