Dannebrog strøg til tops på Amager Strand

På en blæsende, kold men også solrig torsdag i januar, inviterede ELF Development til rejsegilde på byggeriet ved Amager Strand. Omkring 75 håndværkere, samarbejdspartere og interesserede naboer var mødt op til det festlige arrangement.

Første taler var Michel Reffs fra ELF Development, der er bygherre på det 120 millioner kroners store projekt. Fra talerstolen var der rosende ord til alle implicerede i projektet. Også Martin Dahlerup fra Gröningen Arkitekter og Preben Kjølstad fra Jönsson var på talerstolen for at give deres besyv på byggeriet. Over hele linjen blev der udtrykt stor tilfredshed med arbejdsindsatsen.

Det hele blev skyllet ned med kolde sodavand og varme pølser fra arrangementets mest populære mand – pølsemanden.

Byggeriet ved Amager Strand består af fem bygninger, 33 rækkehuse og 12 lejligheder. Arbejdet skrider frem efter planen og vil stå færdigt ved udgangen af året.

Menu