Jönsson bygger DGNB certificeret boligprojekt i totalentreprise

Jönsson skal bygge 7900 m2 DGNB certificeret boligbebyggelse på en attraktiv placering i København

De 81 lejligheder, der alle bæredygtighedscertificeres efter DGNB-certificeringen i kategorien Guld, udføres i totalentreprise. Projektets attraktive boliger vil have varierende størrelser og får en central placering tæt på by og vand. Boligerne med tilhørende kælder vil have gårdhave og attraktive penthouse lejligheder med egen tagterrasse.

Med varierende størrelser vil de nye boliger lægge op til en varieret beboersammensætning. Arkitektonisk vil projektets boliger fremtræde med deres eget særkende i form af en rig variation i facadedetaljer, skift i bygningshøjder, farver, materialitet og facaderytme. Facader udføres i mørke, rødlige nuancer. Byggeriets gårdrum indrettes med attraktive opholdsmuligheder.

”Vi vil se meget mere til DGNB certificeret boligbyggeri i fremtiden, og dette projekt ligger tilmed i et tidligere havneområde, der gør projektet enormt spændende. Vi glæder os til at komme i gang”, siger Thomas Normann, Jönsson A/S.

Byggeriet forventes at stå færdigt i April 2021.

Menu