Alsidig projektkoordinator til Jönsson

Tenna Peckham er ansat som projektkoordinator

Det er en kvinde, der ikke er bange for at tage fat, der skal assistere vores projektchefer med at holde snor i projekterne. Tenna er allerede tilknyttet to byggerier, og som projektchefens højrehånd sørger hun for, at alt kører på skinner. Fra gennemgang af tilbud til dokumentstyring og udarbejdelse af tidsplaner.

Tenna har en bred baggrund, der blandt andet indbefatter tre år i Spanien, hvor hun etablerede to skønhedsklinikker. Hun har også været redaktionskoordinator på et forlag og arbejdet to år som tilbudskoordinator hos Dahl inden hun blev hentet til Jönsson.

For Tenna var Jönsson et helt naturligt valg:
– Jeg har tidligere arbejdet med to af Jönssons projektchefer, så da de ringede, var jeg ikke i tvivl om, at det var den rigtige mulighed. Her får jeg mulighed for at tilegne mig nye kompetencer, samtidig med jeg kan bruge de erfaringer, jeg har fra Dahl og fra tiden som selvstændig erhvervsdrivende.

Tenna er et energibundt, og har det bedst med mange bolde i luften. Hun er typen, der selv opsøger opgaverne, hvis der ikke er nok at tage fat på. Hun er heller ikke bange for at tage sikkerhedsskoene på og hjælpe til på byggepladsen, når situationen kræver det.

Selv siger Tenna:
– Arbejdet er mit frirum. Jeg elsker at stå op om morgenen og gå på arbejde og være en del af teamet. Der skal gerne ske noget nyt hele tiden, og jeg er bestemt ikke bange for de nye udfordringer.

Privat bor Tenna i Rødovre med sine to døtre på 4 og 10 år. I fritiden interesserer hun sig i kroppens sundhed og holder blandt andet foredrag om Omega 3 og Omega 6 fedtsyrer. Og mon ikke, kollegerne får et lille gratis foredrag over frokostbordet?

Hjertelig velkommen til Tenna.

Ingen resultater fundet.

Menu