Byggeleder med hænderne skruet godt på

Andreas Lund er ansat som byggeleder hos Jönsson

Andreas kommer med en dugfrisk diplomuddannelse fra DTU med speciale inden for konstruktioner og et 12-tal i afgangsprojektet. Men selvom han er nyuddannet, er han allerede en erfaren herre. Han har arbejdet hos Züblin og var med til at bygge en højbro til metrobyggeriet ved Nordhavn. Først i praktik og derefter som studentermedhjælper.

Byggeri har i det hele taget spillet en stor rolle i det meste af Andreas’ liv. Lige siden han som dreng hjalp sin morfar med at ombygge sommerhuset og bygge carport, har han haft en passion for byggeri – specielt for broer. Derfor handlede alle opgaver i gymnasiet da også som broer. Ved siden af skolen arbejdede Andreas i en trælast, hvilket har givet ham
et godt materialekendskab.

Selv siger Andreas:
– Interessen for byggeri ligger i blodet. Ligesom min morfar har jeg hænderne skruet godt på, så for mig var det helt åbenlyst, at jeg skulle beskæftige mig med byggeri.

Om jobbet hos Jönsson siger han:
– Jeg var så heldig at have flere tilbud på hånden, men Jönsson virker som det helt rigtige sted for mig. Her får jeg plads til at udvikle mig og lære nyt. Jeg har samtidig en studiekammerat, der talte rigtig godt om Jönsson, så valget var egentlig ret nemt.
Andreas er allerede tilknyttet et par projekter og glæder sig til udfordringerne. Både til arbejdet med at styre slagets gang bag skrivebordet, men især at strukturere arbejdet ude på selve pladsen.

Andreas er 24 år og bor i Vanløse. Fritiden går også med byggeri – til gavn for venner og familie. Skulle der være lidt ekstra tid til overs, bliver mønt- og frimærkesamlingen hevet frem fra skufferne.

Vi ønsker Andreas et varmt velkommen på holdet.

Ingen resultater fundet.

Menu