Jönsson opruster med teknisk chef

Jönsson har ansat rådgivende ingeniør, Sten Skakon i en nyoprettet stilling som teknisk chef.

Jönsson har gennemgået en rivende udvikling over de seneste år, og nu opruster vi med en teknisk chef, der skal være med til at sikre en høj standard i alle processerne. Fra tilbudsgivning og kontrahering over selve byggeriet til overleveringen af det færdige byggeri. Til at stå i spidsen for det projekt, har vi hentet Sten Skakon, der har en lang erfaring som rådgivende ingeniør og afdelingschef.

– Vi mener, tiden er inde til at styrke forretningen med en teknisk chef, der kan sikre et højt kvalitetsniveau på tværs af vores projekter, fortæller adm. dir., Thomas Normann. – Med Sten Skakon har vi fået en særdeles erfaren herre, der har bevist sit værd igennem mange år. Med tilføjelsen af Stens kompetencer står vi endnu stærkere rustet til fremtidens udfordringer.

Sten kommer fra en stilling som rådgivende ingeniør og afdelingschef i Orbicon, hvor han har været i 14 år. Før det har han blandt andet været syv år hos Carl Bro.

Selv siger Sten:
– Vi kan kun lave de gode og sunde projekter, hvor kvalitet, pris og tidsplaner går op i en højere enhed, hvis vi bliver bedre til at arbejde sammen i byggebranchen. Med mine erfaringer fra begge sider af skrivebordet kan jeg bidrage til at bygge bro mellem de involverede parter i projekterne og få processerne til at køre mere smidigt. Målet er at højne kvaliteten og minimere risikoen for fejl og forsinkelser.

– Jeg ser frem til at indgå i teamet og gøre de gode ting endnu bedre. Jeg er overbevist om, at vi vil se nogle synergieffekter, der vil få en positiv indflydelse på de enkelte projekter såvel som på bundlinjen.

Sten er kendt for sin åbenhed og evne til at få ting til at lykkes. Han er desuden ordholden og går op i at opføre sig ordentligt. Privat bor Sten i Farum med sin kone og kat – de to voksne børn er for længst flyttet hjemmefra. I fritiden holder Sten sig i form ved at cykle, og sammen med vennerne i cykelklubben har han senest været i Marokko for at udfordre de lokale landeveje.

Hjertelig velkommen til Sten.

Menu