Jönsson udvider egenproduktionen med ny entrepriseleder

Fokus på optimeringer. Kærlighed til processer – og en dyb fascination af byggeriets mange facetter.

Mød Davie Frederiksen, vores nye entrepriseleder!

Ikke to dage ligner hinanden i Jönsson. Det ved Davie – og han elsker det! Han har talegaver som få, en smittende positiv energi – og en mesterlig evne til at jonglere med flere bolde i luften. Davie er uddannet bygningskonstruktør, og kastede sin kærlighed på byggebranchen for 8 år siden, da han flirtede med elektrikerfaget. Her startede han sin rejse mod et job i byggebranchen, hvor han kunne bruge sin hang til præcision, interesse for ledelse – og ikke mindst, hvor han kunne lære, for at blive endnu bedre.

Davie selv kalder denne ”sult” efter viden, for hans største styrke:

”At lære, hele tiden blive bedre og vokse indenfor byggeriets enkelte fagdiscipliner er min største motivation. Jeg går målrettet til værks med en klar intension om at optimere og forbedre projektet gennem hele byggeprocessen. En proces, der starter så snart jeg har den grundlæggende viden om projektet. Det er min konstante hungren efter ny viden, lysten til at smage på alle branchens facetter og en dyb fascination af, at se et byggeri skyde op af jorden, der sikrer min faglige udvikling og personlige fremdrift”, fortæller han.

Davie har en særlig interesse i ledelse, som på en eller anden måde, altid har været en del af hans arbejde. Selv siger han: ”Jeg er god til at arbejde med mennesker, læse deres behov og med min positive tilgang skabe den glæde og motivation, der i sidste ende resulterer i kvalitet, effektivitet og præcision i arbejdet. Jeg oplever, at den positive energi skaber en form for dominoeffekt, som altid kommer projektet til gode”

Jönsson har ansat Davie for at udvide ledelsen i vores egenproduktion. Med projekter som Fortkaj og Fællesbyg Køge, der er komplekse projekter på hver sin måde, er Davie kommet godt i gang med at bruge sin hang til struktur, sigte efter præcision og transformere sin positive energi til succesfulde projekter.

Ingen tvivl om at Davie løber stærkt – Vi byder ham velkommen og glæder os over, at hans mange styrker nu tilfalder Jönsson A/S.

Menu