Ny byggeleder – med et hjerte der banker for bæredygtigt byggeri

Jönsson ansætter alsidig byggeleder med 16 års erfaring fra byggebranchen – og et hjerte der banker for bæredygtigt byggeri.

”Praktisk erfaring er guld værd på en byggeplads” sådan siger Søren Bæk Jensen, ny byggeleder hos Jönsson. Med i rygsækken har han mange års praktisk erfaring fra byggebranchen, både som tømrer og som betonarbejder. Ikke alene har Søren sit faglige fundament på plads, han har også en passion for bæredygtigt byggeri. Hans første projekt, Fortkaj i Nordhavn, der er DGNB guldcertificeret, rammer ham derfor lige i hjertekuglen.

”Fortkaj er et super spændende projekt. Og et godt eksempel på, at vi kan tænke bæredygtighed ind hele vejen rundt, så der også er en verden til næste generation. Det er mere besværligt og det kan være svært at erstatte gamle standardprodukter med nye – men det er sådan, vi kommer til at bygge i fremtiden, fastslår Søren. Vi møder ham i skurvognen på byggepladsen i Nordhavn, hvor han er godt i gang med at fordybe sig i projektdetaljerne i det nye DGNB guldcertificerede projekt. At lade sin passion for bæredygtigt byggeri smitte af på alle omkring ham, ser han som en selvfølge. For som han siger: ”Hvis ikke jeg selv er bæredygtig, hvorfor skal mine kollegaer så være det?

For Søren er et vellykket projekt, når bygherre ikke blot får hvad han forventer – men 10% mere. En god social oplevelse, baseret på løbende dialog – og selvfølgelig et projekt, hvor Jönsson tjener penge. ”Jeg skal give værdi, så bygherre vælger Jönsson en anden gang. Hvis han er tilfreds og man leverer indenfor rammerne, får man et godt ry – og så tjener man også penge, understreger han.

Jönsson A/S har med Søren som byggeleder fået et bankende hjerte for fremtidens byggeri. Vi glæder os over at hans passion, engagement og praktiske erfaring nu kommer alle til gode på byggepladsen i Nordhavn.

Menu