Projektchef i superligaen

Med sin baggrund som fodboldspiller i Superligaen kender Peter Nedergaard Poulsen værdien af teamwork. Han ved, at den enkeltes succes er alles succes – og at man ikke lykkes alene.

Peter er stor fortaler for anerkendende ledelse og italesætter, hvad han vil have i en entydig ledelsesstil. Han ønsker at der skal være ”orden i penalhuset”, for det modsatte er for besværligt. Peter får tingene til at ske og alle til at løbe den samme vej. Han elsker at effektuere, så man kommer videre og motiveres af at skabe engagement og ejerskab for opgaven.

At bede Peter definere et projekt i superligaen, er helt oplagt. Men Peters svar er overraskende.

” Det handler ikke om et projekt er på 20 mio. kr. eller 200 mio. kr. men om en god proces, baseret på tillid, tryghed og samarbejde mellem de involverede parter. I superligaen er det jo heller ikke kun i topkampene, man skal være fokuseret. Man skal også præstere mod bundholdene.”

I dag er fodbolden skiftet ud med mountainbike og eget trail i baghaven. På spørgsmålet hvad der gør ham glad, svarer Peter:

”Det gør mig glad, når jeg mærker arbejdsglæde og entusiasme i mit team. Så ved jeg, at vi er lykkes. Det gør mig glad at vinde. Jeg hader at tabe! Det er jo nok en gammel arbejdsskade”, slutter han med et smil.

Menu