Michel Zier Jensen, Byggeleder

Vores nye byggeleder Michel Zier Jensen ved hvor skabet skal stå, når det kommer til byggeledelse. Både forretningsskabet og købmandskabet. Han vil gerne bygge noget op, helst fra bar grund – og få det til at fylde lidt i landskabet. For Michel vil lykkes. Lykkes med at aflevere byggeriet med et godt dækningsbidrag, en god mavefornemmelse og følelsen af at have gjort sit bedste, så han kan se folk i øjnene.

”Som byggeleder får jeg mange spændende udfordringer, både menneskeligt og fagligt. Indenfor klima og byggeledelse er der bare så mange spændende måder, hvor man kan tænke traditionelt byggeri ind i fremtiden. Nye metoder. Nye materialer og nye værktøjer. Alt sammen i en eksplosiv udvikling. Jönsson er i fremgang, og med de mange spændende byggesager, er det et godt sted for mig at udvikle mine faglige kompetencer” fortæller Michel.

Efter 5 år som selvstædig tømrer valgte Michel at sætte sig på den anden side af bordet. I sommer blev han så færdig som byggeleder. Som tidligere ishockeyspiller er han vant til fart over feltet. – Måske derfor er Jönsson og Michel det helt perfekte match!

Ingen resultater fundet.

Menu