Ny formand giver den gas i Rødovre

Søren giver den gas. Ikke bare på sin Harley-Davidson i weekenden, men også på byggepladsen. Siden 9. marts 2020 har han varetaget ledelsen af betonsjakket på Jönssons byggeplads i Rødovre. Han hjælpes godt på vej af mange års erfaring som selvstændig tømrer, et godt overblik og flere års erfaring med støbte undergulve. – Og af sit sjak selvfølgelig. For Søren er en rigtig ”go-to” type, som man bare går til, hvis man har spørgsmål.

”Når man kender kompetencerne i sjakket, er det meget nemmere at styre. Det er formandens fornemmeste opgave at styre processen og få det bedste ud af teamet. Vi har en afslappet jargon mellem os – det har jeg altid godt kunne lide ved Jönsson – og så elsker jeg bare at se et nyt byggeri skyde op af jorden. ”, fortæller Søren en eftermiddag i solskinnet på P pladsen i Nærum.

Udover sin motorcykel og følelsen af frihed på to hjul er Søren bidt af en gal jæger. Han har styr på råvildt og jagtsæson – men også på sjakket, processen og arbejdet på byggepladsen. Og måske er der ved nærmere eftertanke slet ikke den store forskel.

Ingen resultater fundet.

Menu