Jönsson leverer igen rekordregnskab!

På bare tre år har Jönsson fordoblet bundlinjen og leverede i 2019 det bedste regnskab nogensinde.

Regnskabet taler for sig selv. Vi er i vækst, omsætningen har været konstant stigende de sidste fem år – og bundlinjen er fulgt med op.
I 2019 præsterede vi et resultat på knap 8,5 millioner på bundlinjen. Dette til trods for massiv investering i projektorganisationen. I alt kunne vi i 2019 byde velkommen til hele 12 nye medarbejdere, primært projektledere, byggeledere og projektchefer.

Med resultatet i 2019 øges egenkapitalen til 33.774 millioner kroner og soliditeten blev hævet til 29,3%.


I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet kommenterede Direktør Thomas Normann årets fine resultat:

”Vi leverer et stærkt regnskab for femte år i træk. Gennem årene har Jönsson markeret sig som en solid entreprenør indenfor DGNB-certificeret byggeri og moderne boligbyggeri. Dertil kommer, at vores seneste fokus på erhvervsbyggeri, ofte i forbindelse med boligbyggeri, har vist sig at være et godt træk. Vi har nu stærke referencer indenfor alle disse kategorier – men ved også, at vi får brug for dem på et prispresset marked, hvor konkurrencen i kølvandet af coronakrisen vil være hårdere end nogensinde. Vi ser dog stadig optimistisk på fremtiden”.

Byudviklingsprojekter
Udover et større guld-certificeret boligbyggeri nord for København har Jönsson i 2019 bl.a. bygget på Amager Strand, i det nye Bella Kvarter i København, på Køge Kyst og i Herlev. Fælles for alle projekterne er, at de spiller en vigtig rolle indenfor byudvikling i og omkring København.

Menu