Mød kickbokseren Ali – en studentermedhjælper med spark i!

Vores studentermedhjælper Ali Chabayta, er ikke bare kickbokser i sin fritid. Når han er på arbejde hos Jönsson, er læring for ham en kontaktsport.

For Ali er det nærkontakt med fagligt dygtige håndværkere og kollegaer, der kan give ham den byggetekniske viden, han behøver for at blive en god byggeleder. Han er begærlig efter al byggeteknisk viden og drives af den nysgerrighed, der gør ham fagligt klogere de to-tre dage om ugen, hvor han efter endt praktikforløb arbejder hos Jönsson som praktisk medhjælper ved siden af sin uddannelse.

Ifølge Ali selv, har han i Jönsson fået en arbejdsgiver, der har overskud til at tage nye unge talenter ind og levere den byggefaglige viden, der giver læring i det daglige. For hvis Ali i rollen som byggeleder skal komme med gode indspark på byggepladsen, kræver det masser af ”hands on” erfaring og viden indhentet direkte derude i virkeligheden, hvor tingene sker og teorien nogle gange udfordres.

Ali blev glad for muligheden for at udvide sit praktikforløb med et studenterjob. Han er altid ”fit for fight”, når der skal gås til hånde på byggepladsen, eller når nogen behøver hjælp til mere administrative opgaver indenfor projektdokumentation eller registrering.

Vi tror på, at Ali med sin tilgang til læring og vedholdende nysgerrighed er godt på vej til en lovende fremtid som byggeleder. Og vi er slet ikke i tvivl om, at der med Ali på byggepladsen vil blive brug for både tandbeskyttere og benskinner, hvis ikke arbejdet gøres ordentligt!

Menu