Jönsson søger projektleder

Jönsson har travlt, og vi søger derfor endnu en dygtig projektleder!

Jönsson Entreprise er i vækst og søger derfor endnu en projektleder. I stillingen vil du få ansvar for at lede byggeprojekter med primært fokus på boligprojekter eller boligprojekter med tilknyttet erhverv. Du har mindst tre års erfaring som projektleder og sidder i en lignende stilling. Du agerer professionelt og lever op til vores værdier ordentlighed, engagement og tilgængelighed. Projektstyring er dit mantra og du trives i den daglige dialog med kunder, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Som menneske er du udadvendt, tillidsvækkende, imødekommende og med god energi – altid engageret i din dialog med andre.

Om Jönsson
Hos Jönsson får du en arbejdsplads med en uformel omgangstone. Vi er en entreprenør i vækst med stærke referencer. Vi tilbyder højt til loftet, 62 skarpe kollegaer og spændende byggeprojekter forude med rig mulighed for at udvikle sig. Vi gør visioner til virkelighed – og du kan komme med på rejsen. Løn efter kvalifikationer. Send din ansøgning til mfr@Jönsson.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Menu