Jakob Kær Albrechtsen – Projektleder med hang til kosteffektive kvadratmeter

Kæft, trit og retning har aldrig været Jakobs facon. Til gengæld lærte hæren ham fælles fodslag, at få folk til at trække i samme retning – og gå en ekstra mil. For Jakob handler motivation om at sætte fælles mål og om relationer!

Jakob har fingeren på pulsen, når det kommer til nyeste miljøkrav. Og så har han et særligt godt øje til byggesystemer. Han er ikke i tvivl – systemer er fremtiden!

”Det gælder bare om at følge med! Vi skal lade os inspirere af industrien og benytte prefab – måden at tænke systemer ind på. For kosteffektive kvadratmeter skabes af en god proces, tidlig involvering – og af systemtænkning. På den måde flytter man risikoen over i den tidlige proces og får høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.”, siger han.

Som projektleder er Jakob særlig kendt for at involvere underleverandører i en positiv proces, der skaber ansvar og god stemning på byggepladsen. Hans mantra er at bruge ressourcerne, hvor de skaber værdi. Regulære processer. Fokus på bygbarhed. Og at bygge så simpelt som muligt. Så får man bedste kvalitet, laveste pris og byggeri til tiden! Du kan støde ind i Jakob på Salamanderhusenes byggeplads – eller på kontoret i Nærum, hvor han styrer projektet med sikker hånd.

Menu