Mød Jonas Melander – projektleder med overblik og empati

1992 er nok mest kendt for Danmarks sejr i europamesterskabet i fodbold. Men for Jonas var 1992 også et skelsættende år, da han blev udlært bygningssnedker i Jönssons gamle moderselskab. Der skulle gå en del år, før han vendte tilbage til Jönsson – nu i et nyt set up og i en anden rolle – som projektleder.

For Jonas er projektledelse et håndværk – lidt ligesom det er at være bygningssnedker. For også i projektledelse benytter man værktøjer og principper, der i sidste ende skal sikre det bedste resultat.

Han mener selv, succes opnås gennem fordybelse, interesse – og passion. Interesse for hvordan andre mennesker har det, lysten til at sætte andres målsætning i fokus og evnen til at se tingene fra andres side. Passion skal der til og overblik er hele omdrejningspunktet, målet og midlet! Netop overblik og empati er store styrker hos Jonas, når han jonglerer med et projekts mange parametre som projektleder hos Jönsson.

Også privat dyrker Jonas det store overblik, når han får logistik og de fire sønners fritidsinteresser til at gå op i en højere enhed. Gymnastik på topplan og crossfit otte gange om ugen! Hos Jonas følger indsatsen ambitionerne og sport fylder en del. Det er i sporten han tømmer hovedet og dyrker sin egen individualitet – inden han næste dag på job igen sætter fuld fokus på fællesskabet og det gode samarbejde.

Menu