Kreativitet i gummistøvler

Hun kender arkitektens sprog og trives bedst i et par gummistøvler på byggepladsen. Hun skaber fremdrift og overblik i sit team – måske meste af alt fordi hun er kommunikerende.

Kreativitet har fået en helt ny betydning i Jönsson med vores nye projektleder Marie Kjærsgaard Knudsen om bord. Med sin uddannelse som Bygningsdesign-ingeniør bygger hun bro mellem arkitektur og byggeteknik på byggepladsen. Selv er hun ikke i tvivl om sine styrker i jobbet:

”Jeg samler trådene og driver ting fremad – men glemmer ikke nogen på vejen. Jeg tænker først og fremmest i samarbejde – og det sikrer altid et godt resultat. Min målsætning i et hvert projekt er at alle synes, det har været en god proces, både kollegaer og underentreprenører. Et team er kun en succes, hvis alle kender retningen – og vi sammen når i mål. Kommunikation skaber en fælles retning og sikrer den fremdrift, der skal til!”.

Marie har tidligere bygget veje og broer – men typen af byggeri er ikke afgørende for hende, så længe hun får lov at skabe fremdrift, overblik og et godt samarbejde. Hun tager ansvar- også uden at have fået det givet – og giver altid spillerum til at prøve tingene af og få nye idéer. På den måde er kreativitet hendes vigtigste styrke, når hun skal løse problematikker på byggepladsen.

Marie er projektleder på Køge Kyst projektet, – foruden alle hendes andre private projekter. For sådan et har hun nemlig altid. Hun har for nylig købt en båd, men har også bygget en bil om til en van med sovepladser. Som tidligere Christianit er hun altid i gang med et nyt projekt, – og gerne i fællesskab med andre.

På Køge Kyst har Marie rig mulighed for at kommunikere og holde mange bolde i luften, så fremdriften sikres og både økonomi, tid og kvalitet overholdes.
– Et velvalgt projekt til en pige, der betegner proaktivitet, tværfaglighed, og overblik som nogle af hendes vigtigste kernekompetencer!

Ingen resultater fundet.

Menu