Prækvalificering i hus! Jönsson kvalificerer sig til 78 boliger i Næstved

Sammen med JJW Arkitekter og MOE ingeniører er Jönsson Enterprise A/S prækvalificeret til ”Krohaven”. Krohaven er et projekt, der udføres af Flexbo Sjælland, der vil opføre 78 almene boliger på en gammel krogrund i Mogenstrup uden for Næstved.

Projektet, der har samlet værdi af 138 millioner kroner, bliver 6.200m2. Byggeriets arkitektoniske stil og udseende er endnu ikke klarlagt men selvom den gamle kro rives ned, skal de nye boliger bygges i samme stil.

En del af de 78 boliger forventes opført som seniorvenlige boliger målrettet dem, der gerne vil sælge deres hus i lokalområdet, når haven og vedligeholdelsen et blevet for krævende.

Boligselskabets forretningsfører, Tina Oldrup siger:

– Boligområdet ligger perfekt lige op mod en af Sjællands smukkeste golfbaner og vi ved, der er efterspørgsel efter den type boliger, der opføres som tæt-lav bebyggelse. De henvender sig typisk til folk som ikke længere har lyst til at bo i eget hus og i stedet vil bruge tilværelsen på f.eks. at spille golf eller rejse ud i verden.

Vi krydser fingre og håber sagen går vores vej!

Menu