Mød Anders – Specialist i rækkehuse

Gentagelse. Synergi og effekt. Det er skriften på væggen hos vores projektleder Anders, der har mange års erfaring med byggeri af rækkehuse.

Gentagelse er vinding. For nogen måske kedeligt eller common sense. Men for Anders er gentagelsen helt afgørende, fordi den gør, at byggeriet kan optimeres til at blive både bedre og hurtigere. Arbejdet skal sidde på rygraden – så er vinding størst.

”Det er fedt, når man kommer dertil i byggeprocessen, hvor gentagelseseffekten opstår. Det handler jo om at bringe ressourcer sammen, lægge en plan og opnå de synergier, der skaber effekt og gør en forskel i forhold til kvalitet og byggetid. Ved at udnytte gentagelsen og køre med samme sjak, fastholder man viden, opnår effektivitet og udnytter alle ressourcer bedst. Alle skal arbejde i samme retning – og gerne blive bedre og hurtigere. Ingenting skal bremse os. Vi skal bygge i tempo og flytte risikoen til de tidlige faser ved at inddrage leverandører så tidligt som muligt. Vi skal være de bedste – simpelthen!”, siger Anders.

Han får alle til at arbejde i samme retning. For ham er det ikke nok med en tilfreds bygherre. Han ”går efter stjernerne”, som han selv udtrykker det. Hvis der er fejl, så er det bare ikke godt nok – og så kan det gøres bedre… Han har fokus på, at der kun bruges ressourcer, der skaber værdi. Og så glæder han sig over at være med på Jönssons vækstrejse. At være en del af en succes og selv bidrage positivt.

Privat er han nybagt far, forlovet og far til to. Han bor i Roskilde, spiller fodbold og slapper af ved at fiske i fjorden. Med fiskestangen i hånden er der ingen der kan se, at her står en specialist i rækkehuse! Men os der kender Anders, vi er ikke i tvivl!

Ingen resultater fundet.

Menu