Samarbejde frem for mursten!

Vores byggeleder Benjamin Alexander Nielsen er bygningskonstruktør og oprindelig uddannet murer. For ham er kommunikation den bedste mørtel, og samarbejde nøglen til succes.

Benjamin havde ikke haft sin gang på byggepladser ret længe, før han så muligheder. Han fik lyst til at gøre det bedre end de andre. Ikke bare håndværksmæssigt, men også når det kom til kommunikation, samarbejde og planlægning. Det så de andre heldigvis også. Han blev derfor hurtigt formand, satte holdet og var den der lavede tidsplanerne.

Benjamin er aldrig bange for at tage en udfordring. Han har et falkeøje for optimering af arbejdsgange, planlægning og overlap i processer. Han holder fokus på det praktiske, får håndværkere ind og ud på samme tid og forstår sjagongen på byggepladsen.

”En af de største gaver vi har, er kommunikation. Især på byggepladsen. Et vellykket projekt handler nemlig ikke om budgetter, men om det gode samarbejde, der gør at vi kan overholde kvalitet, tidsplan og økonomi. Underentreprenørerne skal have lyst til at arbejde for Jönsson igen. Og vi skal alle have forståelse for hinandens arbejde”, siger Benjamin.

Privat har Benjamin selvfølgelig altid gang i et byggeprojekt for sig selv, familie eller venner. For selvom han som byggeleder skal samle mange tråde, elsker han stadig at bygge med egne hænder. Engang var han midtbanespiller i Brøndby – i dag står han på mål for et godt samarbejde på Jönssons byggepladser.

Menu