Salamanderhusene afleveret – med topkarakter!

Totalentreprisen af Salamanderhusene i Hedehusenes højtprofilerede byudviklingskvarter NÆRHEDEN, som Jönsson Entreprise A/S overtog i februar måned 2020, er nu afleveret. I alt 21 rækkehuse og 18 etageboliger er afleveret – stort set mangelfrit.

4.231m2 – et sublimt projekt, nu afleveret stort set uden mangler. Byggeriets kvalitet er i top med gennemsnitligt kun én mangel pr. bolig. Det vidner om et projekt, der har kørt på skinner fra start. Vi har i Jönsson har haft et virkelig stærkt hold på byggepladsen, som har kunne holde tidsplanen og sikre byggeriets høje kvalitet. Udfordringer med brandtekniske løsninger og badegardiner krævede leverandørskifte undervejs, men nye løsninger blev fundet og alt blev løst til tiden.

Den høje kvalitet i Salamanderhusene er ikke mindst et resultat af Jönssons årelange erfaring med denne type byggeri. Da vi overtog projektet i februar 2020, sagde vores direktør Thomas Normann:

”Vi har rigtig god erfaring og fine referencer indenfor denne type boligprojekter. Projektet vi overtager, er ca. 20% færdigt, og vi går nu på med krum hals og et godt overblik for at samle alle tråde og færdiggøre projektet, som det oprindelig er tænkt”.

Med den fine aflevering, må man sige, det er lykkedes!
Parcel 5.4, hvor Salamanderhusene er bygget, hører til stationskvarteret. Bebyggelsen ligger i et område, hvor nærhed mellem mennesker og natur er sat i fokus, bl.a. med fælles køkkenhave og etablerede vandhuller, der skaber et grønt miljø til både mennesker og dyr. Området ligger tæt på indkøb, institutioner, sportsfaciliteter og offentlig transport, samtidig med at landskabet ligger lige uden for døren – et område bygget på kanten af landskab og byen.

Fakta om NÆRHEDEN.
NÆRHEDEN er et kendt udviklingsprojekt og en gentænkning af forstaden i en moderne og bæredygtig version, hvor den moderne familie har alt, hvad de skal bruge ”lige i nærheden”.
– En ny form for forstad, der kombinerer byens tæthed, varierede arkitektur og byliv med forstadens grønne kvaliteter. Den nye bydel skal med attraktive boliger skabe en generel vækst i Hedehusene.

Læs mere om Salamanderhusene her.

Ingen resultater fundet.

Menu