“Som at vinde i lotto – Jeg har et fantastisk job”

Mød vores tilbudsleder Steven Kloster Simonsen, der altid er begejstret for et godt tilbud! Han er manden med verdens bedste job – hvis han skal sige det selv.

”Min største force er, at jeg selv synes, jeg har et fantastisk job. Jeg er simpelthen begejstret for at lave tilbud! Tilbudsfasen er en spændende proces. Man får kastet noget i hovedet som man skal sætte sammen til ET stort puslespil. Kunsten er at få alle underentreprenører involveret – på det rigtige tidspunkt. Man ved jo, at man ikke vinder alle tilbud, selvom de tager tid at udarbejde. Så det er næsten som at spille i Lotto hver gang”, siger han med et smil.

Som tilbudsleder arbejder Steven selvsagt med en simpel målsætning – At vinde sager. Han trækker på et stort netværk af branchekontakter og har selv haft både jord, beton og kloakvand under neglene. Han er oprindelig uddannet anlægsgartner og har arbejdet som kloakmester. Senere blev han bygningskonstruktør med entreprenører som BNS og Anker Hansen på CV´et.

”Et godt tilbud falder altid godt ind produktionen. Det er et tilbud man kan tjene penge på. Det er gennemarbejdet og så kommer det hele vejen rundt. Processen strækker sig gerne over lidt tid, og har både interessante og særprægede facetter – men også den rigtige timing og et godt økonomisk perspektiv.”

Steven er til både rockmusik og pigefodbold. Han elsker Pink Floyd og er far til to piger, der begge spiller fodbold. Han er selv træner for den ene datters hold, der i efteråret vandt kamp efter kamp i DBU Sjællands efterårsturnering. Om han på hjemmefronten trækker lidt på sin træneruddannelse C med Uefa Licens, ved vi ikke. Men i Steven har Jönsson helt sikkert en tilbudsleder i Superligaen!

Menu