Jönsson laver film om digitalisering med HD Lab

Digitalisering er i dag en stor del af Jönssons dagligdag. I samarbejde med HD Lab har vi derfor lavet en lille film om digitaliseringen i vores arbejdsprocesser på vores totalrenovering i Siljangade på Amager.

StructionSite er en af de digitale platforme, der sikrer et effektivt og veldokumenteret workflow på vores byggepladser. Den digitale platform giver os mulighed for hurtigt og nemt at dokumentere forhold og vores arbejde på byggepladsen, så vi opnår fuld gennemsigtighed gennem hele processen. Med StructionSite kan vi afdække kvalitet og fremdrift i alle hjørner og vinkler af huset. Det letter arbejdsgangen, fordi vi ikke længere selv skal tage billeder af hver lille detalje. Hurtig og effektiv dokumentation er et must i moderne byggeri, og er især vigtigt på store projekter, hvor vi nemt skal kunne dokumentere fremdrift, mangler og successer.

Med digitaliserede arbejdsgange kan vi nu dokumentere både høj kvalitet og eventuelle fejl og mangler, som skal udbedres. Det letter samarbejdet med både håndværkere og bygherre og gør det det nemmere for os at holde alle opdateret i dagligdagen.

I videoen herunder kan du se, hvordan vi arbejder med digitalisering i Siljangade.

Menu