Beslutninger er drivkraften bag enhver fremdrift

Mød vores projektleder Morten Oldorf, Beslutningens mand.

Det var gode kollegaer og frie tøjler, der fik Morten til at tage beslutningen om at blive projektleder i Jönsson. For Morten er beslutningens mand. Faktisk har han sit eget lille hemmelige point system, hvor han giver 2 point for at tage en beslutning, 1 point for en forkert beslutning og 0 point for ingen beslutning.

”For mig er beslutninger drivkraften bag enhver fremdrift, og tidsplaner er en løftestang til at nå derhen. Netop derfor er tidsplaner hellige.”, fortæller Morten.

Hans baggrund som tømrer har lært ham jargonen blandt håndværkerne. Han er kendt for sin evne til at samle folk og holde mange bolde i luften, skabe et godt overblik og aldrig være bange for en anderledes tilgang til tingene.

Som projektleder har Morten samme mål som i han har i livet. Han vil vinde dagen!
Det gør han ved at løse et problem. Få en god idé. Have en snak med håndværkerne eller en god dialog med bygherre. For kommunikation og faglighed er hans omdrejningspunkt i enhver byggeproces. Mortens tilgang til projektledelse er altid inspirerende – vi er stolte af at have ham med på holdet!

Menu