Jönsson A/S øger formuen og opruster på renovering

Jönsson Entreprise øger både egenkapital samt bruttofortjeneste og lander bundlinjen i 2020 som forventet. – Et tilfredsstillende resultat, set i lyset af investeringer og Corona, siger Direktør Thomas Normann.

Jönsson satte sidste år en strategisk retning, rettet mod flere renoveringsprojekter og mere erhvervsbyggeri. Derfor har vi det seneste års tid investeret massivt i projektorganisationen og tilført nogen af byggebranchens stærkeste profiler indenfor renovering og totalentrepriser.
Dermed er kompetencerne på plads til flere store renoveringsprojekter. I regnskabet for 2020 er selskabets egenkapital vokset fra 33,7 mio. til 40,6 mio. kroner, og bruttofortjenesten er steget fra 45,1 mio. til 53,8 mio. kroner, mens bundlinjen ender på lidt over 6,8 millioner kr.

”Vi står stærkt på boligbyggeri i hovedstadsområdet og skal fastholde den position, samtidig med at vi har udvidet strategiens fokus til også at omhandle renoveringer og erhvervsbyggeri. Vi lander bundlinjen lidt lavere end sidste år. Men taget i betragtning af de investeringer vi har gjort for at få nogen af markedets stærkeste kræfter indenfor renovering og totalentrepriser – og set i lyset af Corona, er resultatet som forventet. En udvidelse af strategien vil altid tage lidt tid at implementere, men vi er kommet rigtig godt i gang og arbejder på flere spændende udviklings- og renoveringssager i hovedstadsområdet”, siger Thomas Normann i forbindelse med offentliggørelsen af de nye tal.

Flere udviklingsprojekter
Jönsson lægger i øjeblikket sidste hånd på en større totalrenovering i Siljangade, et erhvervs-hotspot på Amager, ligesom flere totalrenoveringer er under udvikling. Oprustningen i projektorganisationen har styrket Jönsson til flere større udviklingsprojekter – og det en vej Jönsson fortsat vil gå, fortæller Thomas Normann.

Vi har siden vores opstart i 2014 været i stærk medvind og vækstet markant til nu 65 medarbejdere. I 2020 har vi budt velkommen til en del ledelsesprofiler som afdelingsledere, projektchefer og projektledere, der skal være med til at løfte de nye udviklingsprojekter.

Se flere tal i pressemeddelelsen om årsregnskabet.

Menu