Byggeleder i IRMAbyen: Overblik og kommunikation går hånd i hånd!

Ventilation, el og vvs. Som bygningsingeniør er vores byggeleder Ugur Yilmaz specialiseret i teknikfagene og kender derfor ingeniørens fordele i sit arbejde med byggeledelse. Han kombinerer sine faglige styrker indenfor de tekniske fag med sin ledelseskompetence og erfaring fra byggepladsen.

I det daglige drives Ugur af en evig stræben efter samarbejde og udvikling. – En sult efter overblik og et ønske om at kommunikere. For ham går overblik og kommunikation nemlig hånd i hånd. Og det uanset om han arbejder på et stort byggeprojekt eller på sit eget private rækkehus, som han renoverer i sin fritid.

”Dialogen skal være en fast rød tråd i ethvert projekt. Det giver overblik og er det, der gør det spændende at udføre projektet i tæt samarbejde med underentreprenører”, forklarer han.

Hos Ugur er dialogen altid i øjenhøjde. Det nyder vi godt af på vores byggeplads i IRMAbyen, hvor han er byggeleder. Med benene solidt plantet i Irmabyens muld og et fast blik rettet mod horisonten, har Ugur sat sig et erklæret mål om at udvikle sig i Jönsson.
Vi nyder godt af kompetencen, takker for tilliden og glæder os over at bidrage til rejsen.

Menu