Thomas Schiøler Hansen: Stærk i teknisk byggeri

Han er drevet af samarbejde og mestrer god byggestyring. Han er passioneret omkring installationstunge byggerier, hvor han arbejder med commissioning på tekniske installationer. Her mestrer han og navigerer gerne mellem alle discipliner fra belysning til køling og opvarmning. Mød vores projektleder Thomas Schiøler Hansen.

Thomas drives af det gode samarbejde og motiveres af at gøre en forskel. Skal han sammenligne projektledelse med sportens verden, hvor han har gennemført en ironman og været på landsholdet i brydning, siger han:

”Ligesom i sportens verden handler god projektledelse om at sætte sig mål. Planlægge, arbejde struktureret hen imod målet og så holde hovedet koldt, når man er udfordret.”

Thomas forestår i øjeblikket commissioning af de tekniske installationer på vores DGNB certificerede byggeri på Fortkaj i Nordhavn – og flere teknisk tunge byggerier er i pipeline. Han har CV’et i orden med en baggrund som murer, bygningskonstruktør og ingeniør. På hans referenceliste er laboratorier og andre installationstunge erhvervsbyggerier.

Menu