Nye rækkehuse klar til indflytning i Irmabyen, Rødovre!

Jönsson har netop afleveret de nye rækkehuse i Irmabyen, en ny bydel i Rødovre. Projektet er bygget med afsæt i principperne fra Nordic Built Charter’s 10 punkter for bebyggede omgivelser, der sikrer et byggeri med bæredygtige løsninger i et helhedskoncept. Boligerne har facader i teglsten eller alu- beklædning, der kræver minimalt vedligehold og har en lang levetid. Projektet er færdiggjort og overleveret den 1. juli – helt efter tidsplanen.

I medierne har man ikke så meget fokus på den form for bæredygtighed, der skabes med solide og afprøvede løsninger, og som sikrer minimalt vedligehold og lang holdbarhed. Sådan et byggeri er IrmaByen. Et godt eksempel på, hvordan arkitektur, gennemtænkte løsninger og robuste materialer kan øge holdbarheden og dermed skabe et mere holdbart og dermed bæredygtigt byggeri.

Projektleder Jakob Kær Albrechtsen siger efter aflevering af rækkehusene i Rødovre:

”Vi er kommet godt i mål og har nu afleveret flotte boliger til glade slutbrugere.
Stor ros og tak til teamet, der har ydet en kæmpe indsats for, at vi kom så godt i mål. Godt arbejde!”

Se flere billeder fra IrmaByen her.

Menu