”Godt er ikke godt nok. Jeg går efter fremragende”

Mød vores nye afdelingsleder Sardar Jamil.

Han er kendt for sit stærke lederskab, sublim byggestyring og kompromisløs kvalitet. Men det var work/life balance, der trak Sardar til Jönsson. Her har han fået til opgave at opbygge vores projektorganisation efter egne tårnhøje standarder. Og barren er sat højt.

”Jeg brænder for mit job, det er min styrke. Jeg giver alt hvad jeg kan, og alt hvad jeg har. Godt er ikke godt nok. Jeg går efter fremragende – og kvalitet står altid øverst på listen. Det spændende er, at få enderne til at mødes”, fortæller Sardar.

For Sardar er en god leder den, der kan guide, hjælpe og lære fra sig, så opgaverne løses perfekt. Han gør ikke noget halvt og går altid all in. Engang brækkede han hånden i en tenniskamp, men spillede alligevel kampen færdig. Det vidner om hans ekstreme fokus, som vi nu nyder godt af i Jönsson.

Sardar har igennem 22 år i entreprenørbranchen opnået overbevisende resultater og konverteret sin faglighed til mangelfrie byggerier. Hans erfaring er hentet fra såvel hoved- og totalentrepriser, nybyg og renovering. Han har vist, at han kan få en projektorganisation til at arbejde sammen, så alle trækker i samme retning og med størst mulig smidighed. Vi glæder os derfor over samarbejdet og overlader trykt serveretten til Sardar.

Menu