Det er projekteringen, der gør visionen til realitet

Mød Dennis Holse, en projektleder med skabertrang.

”Projektering er værktøjet til at påvirke og skabe. Det er i projekteringsfasen, man får gjort tanker til virkelighed og gør visionen til realitet.”

Med disse ord, skulle man næsten tro, at det var Dennis, der havde fundet på Jönssons budskab ”Fra vision til realitet”. For det er det, der driver ham. Skabertrangen har fulgt ham hele livet, og han finder glæde i at præge projektet i projekteringsfasen.

Dennis har mange års erfaring med hovedentrepriser indenfor offentligt byggeri. Det var derfor totalentrepriserne i Jönsson, der lokkede – i kombination med mere luft under vingerne. En uddannelse som tømrer var et godt afsæt og ledte til egen tømmervirksomhed i 10 år. Senere supplerede han med en lederuddannelse og puslespillet endte i projektledelse.

I dag glæder Dennis sig over muligheden for at præge projektet i projekteringsfasen. En god dag er, når tingene lykkes. Når han får skabt det, man sammen har arbejdet på længe. Når alt virker og alle er glade. På vejen dertil ser han god kommunikation som en afgørende faktor, for at misforståelser ikke opstår, at man får startet rigtigt op, at man får alle folk med – fra underleverandører, til rådgivere og bygherrer.

I sin fritid agerer Dennis projektleder for to børn, der dyrker eliteidræt, så her fylder kørsel, træning og kampe en del. Vi er ikke i tvivl om, at de nok skal komme langt – for Dennis gør visioner til realitet.

Menu