Start et hjerte red et liv!

Vi har i samarbejde med Hjerte start nu, opsat en hjertestarter ved Nærum skole, så chancen for at redde liv øges ved hjertestop. Som hovedsponsor til hjertestarteren tager vi aktivt del i kampen mod hjertestop og bedre første hjælp i vores lokalområde. Det er vigtigt, vi alle holder os opdaterede omkring hjertestarternes placering, så der kan reageres hurtigt, og vi sammen kan redde liv.

Vi opfordrer alle vore samarbejdspartnere til også at melde sig som sponsor i deres lokalområde. Med flere hjertestartere kan vi nemlig få overlevelsen op på 70% og redde tusindevis af liv. Vil du være sponsor kan du læse mere her: www.hjertestartnu.dk.

Find hjertestarteren her:
Ravnholm Skole Nærum
Fruerlund 9
2850 Nærum

Tak til vores medsponsorer, der var med til at støtte en god sag:
Topsponsor:
BSV’s Venner, bankoforeningen
Darringe Byg Aps
Autohuset Vestergaard A/S
Mko Ejendomsrenovering ApS

Hovedsponsor:
RN Projects ApS
Tømrer- Og Bygmester Kasper Rieberg
AMN GRAFISK DESIGN
Jönsson Entreprise A/S

Medsponsor:
Kruk Byg og Renovering
KNR Tømrer Entreprise ApS
L. M. Total Service ApS

Menu