Relationer bygges på respekt

Respekt giver arbejdsglæde! Mød vores projektchef Jacob Anders Krogh; Ingeniøren, der har bygget alt.

Fra store boligkarreer på Sluseholmen til erhvervsbyggerier opført af Danmarks største entreprenører. Men Jacob kan mere end det. For udover at være teamplayer og en god købmand, så bygger Jacob stærke relationer på respekt. Respekt for forskelligheder. Og forståelse for behov. Selv er Jacob mere planlægger end han er håndværker. Måske deraf kommer hans fokus på respekt for mennesker og kompetencer.

” Et ord er et ord og et håndslag er et håndslag. Man skal opføre sig ordentlig og man skal kunne stole på hinanden. Det handler om at lytte og have respekt for andres arbejde. Ellers tager man arbejdsglæden fra dem.”

Sådan siger Jacob under en snak om motivation, ledelse og det at arbejde med mennesker i en travl hverdag. For ham er det vigtigt, at det er sjovt at gå på arbejde – for alle. En dagligdag med gode kollegaer, stærke relationer og muligheden for at bruge sine kompetencer er det, der giver ham energi. Jacob tror på mere systembyggeri i fremtiden – og på bæredygtighed. For som han siger, så vil alle gerne bygge bæredygtigt, hvis prisen er rigtig.

Ikke overraskende er Jacobs ”kæphest” at agere fremadrettet og ikke bagudrettet – for det giver bare ekstraregninger og spilder tid. Bygbarhed og gennemtænkte løsninger er i hans fokus. Og så elsker han sport. Golf, tennis, badminton, ski, snowboards – og fodbold, fordi teamwork på fodboldbanen er næsten ligesom at gå på arbejde 🙂

I Jönsson står vi på mål for Jacob og alt det han står for. Vi ved, at han med sine kompetencer, sit samarbejde og en fundamental respekt for andre kan drible igennem et hvert byggeprojekt og skabe arbejdsglæde omkring sig.

Ingen resultater fundet.

Menu