Indflydelse giver ejerskab – og sikrer bygbarhed og gode processer

Tømrer. Bygningskonstruktør. Byggeleder. Projektleder.

Titlerne på Mads Brunsgaard Petersens tidligere visitkort, vidner om et solidt fundament for hans arbejde med totalentrepriser hos Jönsson A/S. Mads arbejder på vores store projekt i TV Byen og netop arbejdet med totalentrepriserne tiltrak Mads i mødet med Jönsson A/S.

Hans brede erfaring fra hovedentrepriser indenfor især offentlige byggeri, fra museer til daginstitutioner, sikrer en god proces, der overholder mål, tid og økonomi – og hvor et godt samarbejde er kernen.

”Processer kører bedre, når det fungerer mellem mennesker. Det er vores rolle at sikre samspillet mellem alle parter, uanset hvilken type mennesker de er. Derfor er vores arbejde med mennesker alfa omega. Det er ledelsen og styringen, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Og samarbejdet der gør, at vi kan tjene penge”

Mads er kendt for sit overblik og selvom han ikke har været Projektleder ret længe i Jönsson, har han fået et godt indtryk af, at her står man ikke alene. Her er der sammenhold – på en god måde.

Menu