Fra frisørskole til erhvervsbyggeri: Ny stor totalrenovering tæt på Nørrebro Station

Frisører er skiftet ud med erhvervsfolk, efter at Københavns gamle frisørskole er lavet til i alt 10.386m2. nye moderne erhvervslejemål. Jönsson stod for totalrenoveringen og opførelsen af tre etagers erhvervsbyggeri med parkeringskælder.

Endnu et erhvervsbyggeri er kommet på referencelisten med den store totalrenovering af Glentevej 61-67 i København.

Den kendte bygning på Glentevej er en tidligere industribygning, der oprindelig er opført af Bøje Nielsen, men den er mest kendt som den tidligere Frisørskole i København. Den nye bygning har med sine 2.000m² store etageplaner god plads til både fællesarealer, cellekontorer, åbne kontorer, mødelokaler, køkken og kantine med plads til 350 spisende. I forbindelse med byggeriet blev der udskåret flere større felter i eksisterende dæk samt udskæringer i den eksisterende tagkonstruktion. På bygningens bagside er der gårdhave på 800m2 og i eksisterende parkeringskælder blev etableret 54 p-pladser samt seks p-pladser i terræn.
Der blev endvidere etableret et særskilt overdækket skur for affald, samt cykelparkering med og uden overdækning.

”Vi glæder os over totalentreprisen på dette top-attraktive kontormiljø med plads til 800 arbejdspladser. Der sker i øjeblikket rigtigt mange ombygninger af ældre industribygninger, der bliver til erhvervsbyggeri i København. Vi har tilbage i 2018 udvidet vores projektorganisation til netop denne type opgaver og forventer at se flere lignende erhvervsprojekter i ordrebogen fremover.”

Fokus på indeklima og energivenlige løsninger
Bygningens energibesparende tiltag relaterer til såvel vandforbrug, elforbrug og belysning, opvarmning/varmetab, køling samt ventilation af ejendommen, opvarmning af brugsvand og CTS-styring. Indeklimaet vil understøttes af ventilationssystemer, solafskærmning samt fokus på lydforhold.

Kvarteret omkring Nørrebro Station er et af de områder, som har været underlagt en meget positiv udvikling i København. Med Cityringen kan indre by nås på under 12 min. fra adressen.

Se billeder fra byggesagen her.

Menu