Nomineret New Yorker byggeri – backstage

Der var stolthed og glæde, da vores projekt i Siljangade blev nomineret til RENOVER prisen 2022. I kategorien Erhverv skal projektet nu dyste om prisen med seks andre innovative byggerier fra fire forskellige byer i Danmark. Projekterne bedømmes ud fra RENOVER prisens fem gældende kriterier. I anledning af prisens 10-års jubilæum, sættes der dog særligt fokus på bæredygtighed som et afgørende kriterium.

De fem kriterier, som projekterne bedømmes ud fra er:
– Bæredygtighed
– Brugskvalitet og bidrag til omgivelserne
– Udførelseskvalitet og værdiforøgelse
– Eksempel værdi
– Samarbejde

For os har Siljangade på mange måder været et helt unikt projekt. Bag kulisserne ligger mange timers præcisionsarbejde hos vores dedikerede og dygtige medarbejdere.
Alle der har været involveret i projektet har bidraget helt ekstraordinært. Også digitalisering har spillet en afgørende rolle for at sikre et tæt samarbejde, fuld dokumentation, høj kvalitet og uforudsete udfordringer i et – på mange måder udfordrende men også spændende renoveringsprojekt. Resultatet taler for sig selv – en symbiose af kosteffektivt byggeri og trend setting moderne erhvervsbyggeri med betydning for hele bydelen.

Uanset hvordan konkurrencen forløber, vil vi gerne back stage- her fra kulissen, takke alle involverede, medarbejdere såvel som samarbejdspartnere for et godt samarbejde omkring et unikt renoveringsprojekt, som vi er rigtigt stolte af.

Projektet er blevet til i samarbejde med: Juul Frost arkitekter; NREP og MOE Danmark.

Menu