Byggeleder med teamwork skills som i Formel 1

Mød vores byggeleder Carsten Spuur. En mand der fascineres af formel 1. – og gerne tager inspirationen med på arbejde.

I Formel 1 går det stærkt. Den teknologiske udvikling er i fokus og mens alle udfører hver deres opgave til perfektion – præcis på rette tid, bliver der også tænkt over, hvordan man kan blive bedre. Sådan er det også på Carstens byggepladser.

For Carsten bringer sin solide byggetekniske viden i spil og drager fordel af sin fortid som tømrer og en senere konstruktøruddannelse. Han er ikke i tvivl om, hvad det er, der driver ham:

”Det driver mig at skabe noget fra bunden. Se byggeriet vokse, være med til at forme. Komme fremad på ny viden – og løfte i flok. Det er det, det handler om. Og så skal der være orden i penalhuset – der skal ikke puttes med tingene.”

Selvom der er langt fra Carstens byggeplads i TV-byen til et pitstop i formel 1, er ligheden måske alligevel slående.  For et godt resultat på byggepladsen er funderet på både præcisionsarbejde og teamwork.

I det daglige ser Carsten det som sin fornemmeste opgave at præstere noget, der ligner det teamwork, vi kender fra racerkørernes pitstop. Han ser selv sin evne til at skabe relationer, som en styrke. Og så er han løsningsorienteret og tillidsvækkende. – Alt sammen styrker det fællesskabet og samarbejdet på tværs af faggrupper og interesser. I jobbet som Byggeleder glæder Carsten sig mest til at prøve kræfter med flere totalentrepriser og mere planlægning. Vi siger velkommen – og er ikke i tvivl om, at Carsten nok skal blive en vinder på byggepladsen i TV-byen.

Menu