Ny energivenlig skøjtehal under opførelse

Lavt energiforbrug har aldrig været mere aktuelt!

Vi glæder os derfor over at være i gang med opførslen af en ny energivenlig skøjtehal til Gladsaxe idrætscenter. Gladsaxe kommune har sat sig en målsætning om 70% CO2 besparelse. Derfor skal den kommende mere klimavenlige skøjtehal erstatte den tidligere energitunge og nedslidte hal. Den gamle hal skal derimod genbruges til fritidsaktiviteter, som hverken kræver nedkøling eller opvarmning. På den måde udnytter man bedst ressourcerne og giver flere borgere mulighed for at bevæge sig.

Mest for pengene!
Jönsson vandt Gladsaxe Skøjtehal i omvendt licitation, hvor tilbudsgiverne konkurrerede på leverancens omfang og kvalitet indenfor én på forhånd fastlagt pris.

Jönsson opfører projektet i totalentreprise i samarbejde med rådgiverne BBP Arkitekter og Moe. Her et par billeder fra den nye byggeplads.

 

Menu