40 års erfaring – og et netværk bygget på at holde ord

Lars Ole Andersen, projektchef i Jönsson, ved ikke alt. Men det gør hans netværk.

Lars Ole har et stort netværk. Og han er ikke bange for at trække på det, når opgaver skal løses eller udfordringer opstår. Spørger man Lars Ole, hvordan man bedst opbygger et stort netværk af hjælpende hænder, er hans svar helt enkelt: Man skal opføre sig ordentligt og holde sit ord.

Det har han gjort gennem 40 år i byggebranchen i et bredt felt af funktioner, fra jord og beton til byggeleder. Senest var han projektleder hos CC Bruhn, men i dag står der Jönsson og projektchef på visitkortet.

Et stærkt netværk betyder alt. Så har man altid nogen at ringe til for hjælp og sparring. Det går begge veje. De ringer også til mig. Hvis man opfører sig ordentligt, kan man altid trække på sit netværk. For ingen ved alt, og man får det igen, man giver til andre”.

På Lars Oles CV er en lang række kurser og titler, bl.a. IKT leder og projekteringsleder – men I virkeligheden har Lars Ole en ambition om at lære noget nyt hver eneste dag.

Lars Ole arbejder i øjeblikket på Cargo Projektet i Kastrup. I sin fritid går han på jagt og dyrker vin på sin 31 tønder store landbrugsejendom. Hans vinplantage er dog blevet indskrænket fra 2000 planter til 300, nu hvor hans primære opmærksomhed er rettet mod byggeriet. Her inspirerer han ved at hælde egen vin på andres flasker. På etiketten står der en opfordring til altid at holde ord og opføre sig ordentligt, så man kan stole på hinanden. Tillid er særlig vigtigt, når man skal lave aftaler med folk. For aftaler – de skal overholdes.

Menu