Når struktur er omdrejningspunkt – og værdierne passer

Værdier og kemi passede. Derfor valgte vores afdelingschef Henrik Wulff Høyer Jönsson til.

I sit tidligere job hos HHM var Henrik Projektchef for store entrepriser indenfor boliger og erhvervsbyggeri. Hans mantra er struktur. Han har øje for detaljen og fokus på kvalitet. Alt sammen ud fra et simpelt mål: at blive valgt af samme bygherre igen. Netop derfor valgte Henrik Jönsson A/S.

”Jönsson har værdier, som jeg lægger vægt på. Vi vil være kundens første valg. Vi skaber tillid og gør visioner bygbare. Ordentlighed og engagement er omdrejningspunktet. Ordentlighed overfor bygherre og kollegaer – En ordentlighed der gør, at bygherre ville vælge os igen”.

Henrik ved om nogen, at entreprenøren bliver værdiskabende ved tidlig inddragelse i projektet og har god erfaring med bygherrer, der kommer igen. Det er ikke tilfældigt. For hans mål er en tilfreds bygherre, en god proces og kvalitet til aftalt tid. For kun således kan man indfri en bygherrers forventninger og aflevere et byggeri uden fejl og mangler.

Løb og golf fylder i Henriks fritid og man fristes næsten til at drage paralleller til golfens verden, hvor overblik og fuld kontrol er afgørende.

Hos Jönsson var vi ikke i tvivl. Henrik matcher ikke bare vores værdier: ordentlighed, engagement og tilgængelighed. Han lever også værdierne og på den måde inspirerer han hele organisationen.

Ingen resultater fundet.

Menu